Hoe en waarom

Wij zijn een bedrijf dat in verwarming door middel van de zon doet. Waarom zouden we ons daar druk voor maken. Dit is om de volgende redenen:

  • Energie besparing
  • Terug dringen CO2
  • Bijna geen nadelig bij effecten
  • Minder gebruik fossiele brandstoffen
  • Bijdragen aan een duurzame toekomst
  • Financieel minder afhankelijk

Onze producten maken gebruik van de zon zodat hierdoor warmte wordt gegenereerd die bijvoorbeeld uw huis in kan worden gebracht of in bijvoorbeeld een schuur.

Voor meer informatie lees hier verder

Het is wel van belang, dat u een plek hebt welke veel zonlicht krijgt.

Het beste kunt u een muur, dak kiezen aan de zuidkant, de oost- en westkant zijn ook mogelijk, maar daar zijn het aantal zonuren minder

Om erachter te komen hoe uw huis staat ten opzichte van de zuidkant, kunt u hier een kijkje nemen en bepalen hoe uw huis staat ten opzichte van de zon.

Een voorbeeldje van deze website

Bovenaan kunt u invullen waar u woont.

In dit scherm ziet u ook hoe laat de zon op komt, onder gaat en hoeveel zonuren u heeft op een bepaalde dag.

U kunt de zon posities zien bij zonsopgang, bepaalde tijd en zonsondergang. De dunne oranje curve is de huidige zon traject, en het gele gebied rond is de variatie van de zon trajecten gedurende het jaar. Hoe dichter een punt bij het midden, hoe hoger de zon boven de horizon. De kleuren op de tijdlijn aan de bovenkant van de pagina geeft de dekking van het zonlicht gedurende de dag.

bron: http://www.suncalc.net

Voor meer informatie over onze producten, kijk op de pagina producten boven in het menu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »